2 Yılda Başardıklarımız…

Veysel Karani Vakfı kuruluşundan bu yana 2018-2019 yıllarına ait 2 yıllık iş raporunu ‘2 yılda başardıklarımız’ başlığıyla yayınladı. Vakıf Başkanı Salah Batis’in gerçekleştirdiği canlı yayında çeşitli infografiklerle beraber 2 yılda gerçekleştirdiğimiz işler aşağıdaki gibi ayrıntılı şekilde açıklandı:
1. 4.825 Vakıf hissesi
2. Vakıf merkezine gerçekleştirilen 219 ziyaret
3. 82 dış ziyaret
4. 44 tartışma platform
5. 8 çalıştay
6. 13 dayanışma ve iş birliği protokolü
7. Kurumsal kar alanında 3 protokol
8. Sermaye alanında 2 protokol
9. 4 adet vakıf dairesi
10. 2 adet vakıf arazisi
11. 9.163.026 sosyal medya paylaşımı
12. 1.519.478 sosyal medya etkileşimi
Vakfımız tüm Yemenliler ve Yemen sevdalılarına Yemen tarihinin en büyük ortak vakıf girişimine katkı sağlamalarına olanak sunmaktadır. Dünyanın dört bir yanından gelecek bu yardımlarda çeşitli vakıf projeleri ve sermayesi ihya edilerek Yemen’in kalkınması yolunda infak edilecektir.
Vakıf hedeflerinden bazıları şunlardır:
– Tüm Yemenli ve Yemen sevdalılarının katkıda bulunabileceği kalkınma kaynağı olarak nitelendirebileceğimiz bir kurum inşa etmek.
– Yemenli vatandaşlarımızın milli beraberlik ruhunu güçlendirmek ve hep birlikte ortağı olacağımız Yemen tarihinin en büyük vakfını inşa etmek.
– Yemen’de milli kimlik, daimi istikrar ve kalkınma ortamı oluşturabilmek.
– Vakıf sahibi olmayanların kendileri, aileleri veya sevdikleri için bağışta bulunabilme imkanı sunup hayra vesile olmak.
#BirlikteYemeniİnşaEdiyoruz