‘’Birlikte Yemen’i İnşa Ediyoruz’’ Girişim Ekibi Veysel Karani Vakfı’nı Ziyaret Etti.

‘’Birlikte Yemen’i inşa ediyoruz’’ girişim ekibi Veysel Karani Vakfı’nı ziyaret etti. Ziyaret esnasında 2020 yılının ilk yarısına ait gerçekleştirilen hedefler ve işler hakkında sunum yapılırken birlikte yapılacak işbirlikleri ve yardımlaşma yolları hakkında görüşüldü. Ayrıca Mübarek Ağaç Yatırım’ın faaliyetleri konuşuldu. ‘’Birlikte Yemen’i İnşa Ediyoruz’’ girişimi Yemenli bir grup iş kadını ve aktivist tarafından tamamıyla sosyal sorumluluğu merkez edinmiş gönüllü bir oluşum olarak kurulmuştur. Girişim, vakıf kültürünü yaymaya katkı sağlama ve Yemen’in kalkınması hususunda Veysel Karani Vakfı’nı tanıtmayı hedeflemektedir.