Hadramut Vadi ve Sahra Sosyal İşler Genel Müdürü Parlamenter Üyesi Salah Batis ile ofisinde görüştü.

Hadramut Vadi ve Sahra Sosyal İşler Genel Müdürü Abdullah Ramazan Ba Ceham geçtiğimiz Pazartesi akşamı Veysel Karani Vakfı Başkanı ve Parlementer Üyesi Salah Muslem Batis ile Al Qutn’da görüştü.
Görüşmede Abdullah Ramazan, Sosyal işler Müdürlüğünün yürüttüğü ektinliklerden ve sivil toplum kuruluşlar üzerinde sosyal kalkınma alanındaki rolünden söz etti.
Öte yandan, Parlementer Üyesi Salah Batis, Sosyal İşler ve Çalışma Bakanlığı’nın Hadramut’taki olağanüstü çabaları ve sivil toplum kuruluşlarını aktif hale getirme konusundaki rolünü ve uluslararası bağış kuruluşlarından yararlanmanın önemini vurguladı.
Bunun yanı sıra Salah Batis Yemen’deki kalkınma programlarının gelirleriyle bir duruş oluşturmayı amaçlayan Veysel Karani Vakfı hakkında konuştu.
Abdullah Ba Ceham görüşme esnasında Vakıf fikrini ve girişimlerini olumlu yönde değerlendirdi ve takdir etti.

Shopping Cart