Yemen Vakıflar ve Enformasyon Bakanı Vakıfla işbirliğine hazır olduğunu vurguladı.

Vakıf Başkanımız Salah Batis’in Mekke’deki ofisine 25.05.2019 Cumartesi yaptığı ziyareti esnasında Bakan Dr. Ahmed Atiyyeh Vakıflar ve Enformasyon Bakanlığı’nın Veysel Karani Vakfı ile işbirliğine hazır olduğunu dile getirdi.
Bakan, tüm Yemenlilerin ve Yemen sevdalılarının ortaklaşa gerçekleştirebilecekleri girişimlerine ön ayak olacak, topraklarımızın kalkınması için kendileri ve aileleri ile birlikte katkı sağlayabilecekleri vakıf vizyonu, hedefleri ve Yemen genelinde uygulamaya koymayı planladığı projeler hakkında kısaca bilgi aldı. Bakan, görüşmede vakıf fikrini ve girişimlerini olumlu yönde değerlendirdi ve takdir ettiğini ve Yemen Hükumetinin, Yemen’in geleceği için vakfın üzerindeki yükü hafifletmeye hazır olduğunu dile getirdi.
Toplantıya, Vakıflar Bakanı Müsteşarlarından Abdul Salam Al-Khadairi, Sayın Adel Al-Osaimi, Hac ve Umre Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tareq Al-Kurashi ve Vakıf Yönetim Kurulu Başkanımız Salahaddin Abdullah katılım gösterdi.
#BirlikteYeniYemeniİnşaEdiyoruz
#VeyselKaraniVakfı