Yemenli sanatçı Eyüp Tariş Veysel Karani Vakfı için neşid söyledi

Yemenli sanatçı Eyüp Tariş Veysel Karani Vakfı için neşid söyledi.
Vakıf Başkanımız Salah Batis ünlü sanatçıyı geçtiğimiz Salı günü vakıf merkezimizde misafir etti.
Tariş, tüm Yemenlilerin ve Yemen sevdalılarının ortaklaşa gerçekleştirebilecekleri girişimlerine ön ayak olacak, topraklarımızın kalkınması için kendileri ve aileleri ile birlikte katkı sağlayabilecekleri vakıf vizyonu, hedefleri ve Yemen genelinde uygulamaya koymayı planladığı projeler hakkında kısaca bilgi aldı. Bu bilgiler ışığında projelerin Allah’ın izniyle Yemen halkının emelleri ve azimliliğine yaraşır bir şekilde kalkınmaya destek olacağını dile getirdi.
Eyüp Tariş şeref defterine gerçekleştirdiği ziyaretten ötürü kıvanç duyduğunu ve elinden geldiğince vakıf hedeflerine katkıda bulunacağını ifade etti.
Ziyaret esnasında Vakıf Müdürümüz Salahaddin Al Qyady ve Eyüp Tariş’in Müşaviri Mazhar Al Absi de mevcut bulundular.

#BirlikteYemeniİnşaEdiyoruz
#VeyselKaraniVakfı