Veysel Karani Vakfı Heyeti, Vakıf Başkanı Salah Batis liderliğinde Veysel Karani Vakfı İstişare Heyeti üyesi Cumhurbaşkanlığı Danışmanı General Adnan Tanrıverdi’ye cumhurbaşkanlığı sarayında vakıfla alakalı son gelişmeleri aktarmak amaçlı bir ziyarette bulundu | veysvakfi
  • Turkey, Istanbul
  • +905050000945
Dil seçiniz:
  • Turkey, Istanbul
  • +905050000945
Dil seçiniz:
WhatsApp-Image-2018-08-03-at-14.54.37-770x562_c

Veysel Karani Vakfı Heyeti, Vakıf Başkanı Salah Batis liderliğinde Veysel Karani Vakfı İstişare Heyeti üyesi Cumhurbaşkanlığı Danışmanı General Adnan Tanrıverdi’ye cumhurbaşkanlığı sarayında vakıfla alakalı son gelişmeleri aktarmak amaçlı bir ziyarette bulundu.

Öte yandan Adnan Bey, vakıf projelerinin ve programlarının düzenlenmesi ve koordinasyonu çerçevesinde Vakıf’ta elde edilen başarılara övgüde bulunarak, vakfın hedeflerine ulaşılmasına katkıda bulunan herkesle işbirliği yapmaya hazır olduğunu, Vakıf, bu projeyi ve Yemen’e en iyi, ilerleme ve refahı dilemek için hedeflerine ulaşılmasına katkıda bulunduğunu ifade etti.

Toplantıya vakıf mütevelli heyeti üyelerinden Cahit Tuz, Adil Al Jaaidi ve Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Salahaddin Al Qıyady katıldı.

etiketleri BULUT

bırak yorum