Yemen Öğrenci Birliği Ankara Şube temsilcileri vakıf merkezimize ziyaret gerçekleştirdi

Veysel Karani Vakfı Genel Müdürü Salahaddin Al Qayadi, Yemen Öğrenci Birliği Ankara Başkanı Haşid Al-Şameri’yi konuk etti.
Tüm Yemenli ve Yemen sevdalılarını kapsayan ortak vakıf girişimi ve vakıf fikrinin zikredildiği sohbette geliri Yemen’in kalkınmasına destek olacak kalkınma projelerine vurgu yapıldı.
Ayrıca Öğrenci Birliği’nin icraatlarına da değinilirken vakıf ve birlik arasında işbirliği yolları görüşüldü. Toplantı sonunda öğrenci heyeti vakfa bir plaket takdim etti.
Toplantıya Veysel Karani Vakfı Yemenli Öncüler Program Sorumlusu Ahmed Gawas, Yemenli Öğrenci Birliği Ankara Genel Sekreteri Eymen AL-Zamr ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Münevver Al-Esedi katılım gösterdi.